Naše mise

Věříme, že jídlo má sílu proměnit běžný pracovní den v něco výjimečného. Ať už jde o snídani, která nastartuje den s úsměvem, oběd, který dodá energii i inspiraci, nebo odpolední snack, který vás zachrání před únavou.

Každý pokrm připravujeme s nadšením, kreativitou a srdcem. Nebojíme se bořit hranice mezi tradicí a inovací, hrát si s chutěmi z různých koutů světa a přinášet gastronomické trendy přímo na váš stůl.
Brand Salty J‘s vznikl v roce 2019 jako snaha přinést lidem v kancelářských prostorách možnost kvalitního, kreativního stravování. Ze Saltyho se v kancelářích stala ikona, v čele s Jakubem Jurčou, pro kterého je gastronomie srdeční záležitost.

Od roku 2019 se Salty úspěšně rozšířil do dalších kanceláří a administrativních budov.

Naše cesta

My ze SaltyJ'S
Daniel Lhotský, COO, jednatel
Daniel je zkušený odborník s 19 lety praxe v gastronomii. Specializuje se na moderní trendy, inovace a efektivní řízení provozu. Díky silným organizačním schopnostem a dynamickému přístupu úspěšně zavádí nové koncepty, optimalizuje procesy a posouvá gastronomické projekty na vyšší úroveň.

Má hluboké znalosti v oblasti udržitelného stravování, digitalizace a současných gastronomických trendů. Jeho schopnost spojit kreativitu s precizním řízením
z něj dělá klíčového hráče v oboru. Vždy má připravený plán „B“ a zaměřuje se na kvalitu, efektivitu, školení personálu a zákaznickou spokojenost. Mezi jeho největší úspěchy patří spolupráce na otevření jedno z největších a nejmodernějšího clubu Moon club v Praze, kde následně pracoval na pozici COO.
Jakub Jurča, spoluzakladatel, Chef
Jakub se gastronomii věnuje již více než 19 let. Získal cenné zkušenosti při působení na Ministerstvu obrany, Úřadu vlády a v prestižní restauraci La Bottega di Finestra. Měl tu čest starat se o světové hvězdy, jako jsou Jean Reno, Donald Sutherland, Calista Flockhart, Ryan Gosling a celý jeho filmový štáb. Vedle toho založil několik úspěšných bister v administrativních budovách v Praze. Jeho práce se vyznačuje smyslem pro detail a vášní pro prvotřídní gastronomii. Je živoucím příkladem tím, že práce může být zároveň i koníčkem.
Jan Suchomel, Sous chef
Honza je zkušený kuchař, pro kterého gastronomie není jen práce, ale i životní vášeň. Má 22 let praxe a prošel několika pražskými restauracemi, včetně prestižních podniků, kde jak sám říká „se podruhé vyučil“. Jeho zkušenosti, kreativita a preciznost mu umožňují přinášet do kuchyně nejen skvělé chutě, ale i efektivní organizaci a inovativní přístupy.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram